Dezvoltări

Inovații de la Institutul de cercetare Dr. Wolff

Cercetarea și dorința de inovație au fost dintotdeauna primordiale în cadrul Institutului de cercetare Dr. Wolff. Astfel, timp de mai multe decenii, Dr. Wolff a apelat la specialiști pentru a dezvolta forme de administrare deosebit de eficace.

Eficacitatea unui preparat este determinată de așa-numita formă galenică a acestuia, de pregătirea și realizarea preparatelor. De aceea, substanța activă trebuie să ia forma adecvată. Realizarea acestei forme este de domeniul teoriei formelor galenice..

Fondatorul companiei, dr. August Wolff, s-a ocupat deja foarte intens de aceasta și a devenit un specialist reputat în acest domeniu. La început a fost o pură ”activitate manuală”, el amesteca diverse creme și ungvente, care erau adecvate pentru fiecare formă de tratament al pielii.

Aceste cunoștințe referitoare la teoria formelor galenice și competența multilaterală în realizarea emulsiilor au fost aplicate de fiul acestuia, dr. Kurt Wolff, începând din anul 1946 și în cazul produselor cosmetice. Acesta a creat produse cosmetice cu fundament științific și efect garantat, destinate consumatorilor normali.

Experiența specială privind formele galenice este aplicată și în cazul noilor produse Plantur 39. Institutul de cercetare Dr. Wolff a reușit să dezvolte o bază ce transportă cofeina până la rădăcinile firelor de păr.

Eficacitatea cofeinei este confirmată de un studiu al Clinicii Universitare din Jena. Din perspectiva dermatologilor, datorită tolerabilității sale bune și a eficacității dovedite, aceasta poate fi recomandată ca tratament cosmetic împotriva căderii premature a părului. De aceea, prezintă avantaje deosebite și pentru tratamentul preventiv în cazul persoanelor cu risc crescut.

Institutul de cercetare Dr. Wolff va lucra permanent și în viitor cu oameni de știință renumiți și va utiliza cele mai moderne tehnologii pentru a-și optimiza sortimentul și rețetele. Compania continuă munca migăloasă de cercetare științifică, deoarece obiectivul ei este inovația bazată pe o tradiție îndelungată. Procesele sunt examinate cu cea mai mare exactitate și aplicate cunoștințelor legate de produse. Rezultatul sunt mărcile de calitate precum Plantur 39, cu un efect și o tolerabilitate exemplare.

Imprimare marimea fontului: 更大 未成年人