Speranță pentru femeile care se confruntă cu căderea părului
S-a descoperit complexul pe bază de fito-cofeină împotriva căderii părului după menopauză - Testele clinice confirmă efectul

Căderea părului nu este o problemă pe care o au doar bărbații. După menopauză, milioane de femei din Germania suferă din cauza dispariției podoabei capilare. Motivul frecvent este reducerea nivelului de estrogeni, care până atunci a protejat rădăcinile firelor de păr ale femeilor de efectul testosteronului, adică al hormonului masculin. După menopauză, nivelul estrogenilor scade și influența hormonilor masculini crește. Inversarea poate aduce cu sine efecte secundare neașteptate:

Părul femeilor devine mai fin, cade prematur, pielea capului devine vizibilă, iar linia de inserție a părului se retrage. Acum există o nouă speranță pentru multe persoane afectate.

Institutul de cercetare Dr. Wolff în colaborare cu Secția de dermatologie a Clinicii Universitare din Jena a descoperit noi caracteristici ale cofeinei, prin intermediul cărora se poate preveni efectul negativ al testosteronului asupra rădăcinilor firelor de păr.
Special împotriva căderii părului la femei după menopauză, în laboratoarele Dr. Wolff s-a dezvoltat și a fost brevetat un nou complex pe bază de fito-cofeină, propus pentru patentare, complex care, pe lângă cofeină, zinc și niacină, mai conține o combinație de substanțe active din fito-flavonoide din planta de soia și din cohosul negru ”Cimicifuga”.

» Mai multe informații

Aveți întrebări despre produsele noastre?

Răspunsurile la cele mai frecvente întrebări se găsesc aici »
Sau trimiteți-ne un mesaj »